Նախագիծն իրականացնելու ենք կրթահամալիրի տոնին ընդառաջ
Մասնակիցներ՝ Հյուսիսային դպրոցի 1-3-րդ դասարանի սովորողներ
Վայրը՝ խոհանոց-լաբորատորիա
Նախագծի նպատակն ու խնդիրները
- Նախագծի ընթացքում սովորողների մոտ ձևավորում ենք ինքնուրույնություն
- Նախապատրաստվում ենք կրթահամալիրի տոնին
Գործունեության ընթացք
Բաղադրատոմսեր ենք հավաքագրում
Ցուցակ ենք կազմում
Հաշվարկներ ենք անում
Հեծանվավարելով հասնում ենք Հյուսիսային դպրոցին մոտակա բանջարեղենի խանութ, գնում թթվին անհրաժեշտ պարագաներ:
Գործունեության ընթացքում սովորողներն ինքնուրույն լվանում են բանջարեղենը, մաքրում կանաչին, կեղևազերծում սխտորը, ինքնուրույն էլ տեղավորում տարրայի մեջ:
Տեխնոլոգիական աշխատանք
Համագործակցում ենք Տաթև Աթոյանի հետ: Նախքան թթու դնելը բանջարեղեններով պատրաստում ենք թթու դեմքեր, կերպարներ:
Կավագործունեություն
Համագործակցում ենք Ալիս Գևորգյանի հետ: Նախքան թթու դնելը, ծանոթանում ենք բանջարեղենների հետ, ապա ծեփում ենք կավե բանջարեղեններ:
Ինտեգրված նախագիծ անգլերենի և ռուսերենի հետ
Անգլերեն սովորում ենք մրգերի, բանջարեղենների և մարմնի մասերի անվանումները, իսկ հետո խաղի միջոցով կերպարանավորում ենք: